Alkalmak

Virágot ajándékozni mindig szép gesztus.
Egy virágcsokor csupán arra elég, hogy érezze: gondoltál rá.
Te ennél sokkal többet akarsz megmutatni: bizonyítani az érzéseidet és kivívni az ő csodálatát.
És hogy erre örökké emlékezzen.

Szerelem, évforduló

A rózsa régóta a szerelem szimbóluma. A hagyományos vörös szín mellett már különleges árnyalatok is bekerülhetnek a Roseboxba. Ünnepeld meg a közös pillanatokat, légy nagyvonalú, hiszen ez az emlék örökre megmarad.

Tovább a megrendeléshez

Eljegyzés, esküvő

Ezek életre szóló pillanatok, amire örökké emlékezni szeretnél. Tartós rózsa lánykéréshez, vagy akár esküvőre nászajándékként – elegáns és utánozhatatlan.

Tovább a megrendeléshez

Születésnap

Mindegy, hogy hányadik, hiszen már a születés megünneplésére is ajándékozható örökrózsa. Egy igazi hölgy az első pillanattól hölgy és minden életkorban megérdemli, hogy egy különleges Rosarium Rosebox-szal köszöntsék.

Tovább a megrendeléshez

Anyák napja

Van az a hála, ami szavakkal nem kifejezhető. Ezért egyedülálló a Rosarium rózsadoboza: örök virág, a határtalan és örök szeretet jelképe.

Tovább a megrendeléshez

Üzleti ajándék

Egy új megállapodást ünnepelnél meg? Esetleg évfordulós az együttműködésetek? Ajándékozz Rosarium Roseboxot. Üzleti partnered értékelni fogja ezt a gesztust, ami többet mond el rólad, mint gondolnád.

Tovább a megrendeléshez

Csak úgy

Egy párkapcsolatban minden nap adhat okot az ünneplésre. A virág mindig tökéletes választás, egy örökrózsával pedig érzelmeid komolyságát is bizonyíthatod. Kápráztasd el Őt a figyelmességeddel!

Tovább a megrendeléshez
feat pontos

Időzített meglepetés

A tökéletes pillanat értéke

A Rosarium örök rózsa doboz kiszállítását Budapest bármely területére megrendelheted. A szállítási időpontot óra-pontossággal tudjuk teljesíteni, tehát a megadotthoz képest 60 percen belül a címre ér az ajándék.

feat rugalmas

Ha ennél többre vágysz

Pontban akkor, amikor szeretnéd

Ha igazán különleges alkalomra szánod az örök rózsát, akkor előzetes egyeztetést követően az általad választott percben és helyen adjuk át a megrendelt rózsadobozt. Az a pillanat biztosan örök emlék lesz…