Infók a megrendeléshez

A szeretet nem ismer lehetetlent,
így a megrendelésedet is ennek fényében szeretnénk teljesíteni.

Egy eredeti Rosarium örök rózsa doboz különleges gondossággal készül, ezért a kompozíció összeállítási ideje 1-2 nap is lehet, ezt kérlek vedd figyelembe.

Viszont ha hamarabb lenne szükséged az örök rózsa dobozaink egyikére, kérjük hívj fel minket telefonon, és akár 2-3 órán belül is a Tiéd lehet.

Szív rózsás üvegdobozainkat, valamint a színes üvegdobozainkat csak Pest megyében tudjuk kiszállítani. Minden egyéb termékünk országosan elérhető.

A kompozíciókat különféle variációkban is el tudjuk készíteni, különböző színű rózsafejekkel, 4 féle méretben. Lehetnek egyedi kéréseid, amelyet boldogan megtervezünk számodra. Választhatsz a már mutatott Rosarium örök rózsa doboz kompozíciókból is.

Csomagolásról nem kell gondoskodnod, átadásra készen szállítjuk, dísztáskában.

Írj nekünk, vagy hívj minket, ha kérdésed, vagy kérésed van.

Örök rózsa dobozok
tovább a kapcsolathoz
feat pontos

Időzített meglepetés

A tökéletes pillanat értéke

A Rosarium örök rózsa doboz kiszállítását Budapest bármely területére megrendelheted. A szállítási időpontot óra-pontossággal tudjuk teljesíteni, tehát a megadotthoz képest 60 percen belül a címre ér az ajándék.

feat rugalmas

Ha ennél többre vágysz

Pontban akkor, amikor szeretnéd

Ha igazán különleges alkalomra szánod az örök rózsát, akkor előzetes egyeztetést követően az általad választott percben és helyen adjuk át a megrendelt örök rózsa dobozt. Az a pillanat biztosan örök emlék lesz…